Friday, March 19, 2010

V3 Samseng Jalanan

Sabtu yang lepas 13 hb 3, walaupun aku agak keciwa sebab xdapat menduduki ujian MTest kpli, tapi aku tetap gak balik kg..balik kg tuk interview yeeeha ^^..tapi kisah tu, nnt la aku cita ek hehehe...la ni nk cita pasai filem V3 samseng jalanan..

Cadangnya nk tengok cita Alice in the wonderland, tapi full seat, terpaksa la tgk V3 nih, aku dah janji dgn tokwan, minggu depan jela (iaitu minggu ni ^^) tengok alice in the wonderland...

tokwan ada cita kt aku V3 ni cita buat kt aloq staq..owh2 leh la tengok...hurmmm, jalan cita dia memang mengammbarkan realiti yang bebtul berlaku di masyarakat kita skrg ni...memang berani la farid kamil buat filem mcm ni...ada xcident yang perut terburai tu, aaaaaaaaa aku tutup mata xsanggup tengok, mcm real gak beb....huh sadis...

kalau nk baca jalan cita filem ni, korang klik kt cni. sampaikan terpaksa reshooting balik filem ni, sebab tak diluluskan oleh finas, so korang tengok la, xrugi pun...ada gak unsur2 lawak dlm cita tu..lakonan radhi oag yang saaangat sempoi, pandai dia berlakon hehehe....

ending cita ni agak tidak besh la...tokwan sok merungut2 kata xbesh la, awai2 dah besh, sekali ending hampa, lek la sayang, emo lebih lak dia, dia nk bagi keinsafan tu kt mat2 rempit hehehehe...tu aku kata, kalau kt india ni, dah kena bakaq pawagam dah, sbb ending mcm tu hehehe...

1 orang yang tak busy ^^:

Mohd Naim said...

hurmm...rasanya finas xde potong2 filem nie, yg potong2 nie bahagian kawalan filem, KDN

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...