Monday, March 22, 2010

No Sweat

Bila cita pasal no sweat ni , tingat lak kt BFF aku masa kt utem dulu...kehidupan kami di utem a.k.a KUTKM memang la sangat mencabar...mana dengan kemudahan penginapan yang serba kekurangan huhu...

Sem 1 dan 2, kami tinggal di blok yang berlainan, tapi jadi rapat sebab satu kelas..Pi kelas kena naik bas, berebut-rebit nk naik dulu huhu..masa pepagi ok la berhimpit2 dalam bas, semua pun wangi ja...mau kalau dah petang naik bas nak balik hostel, bau badan masing2 Ya Rabbi, xtau nk cakap la..bkn nk kata lelaki ja, perempuan pun badan berbau huhuhu...

Sem 2-3 kami tinggal hostel di rumah kedai..sini agak besh la, dekat dengan kedai makan dan gak tempat riadah..memang petang2 berjogging ja keja kami..besh2...tapi kan, kekadang, time kuliah pun , badan boleh berbau, sbb jalan jauh nk masuk kelas...dan la meredah padang serta panahan matahari yang panas, memang badan jadi berbau...tambah2 lak kalau berpeluh kt ketiak ja huhuhu...

Penah masuk kelas, hana mesti akan tanya " ko ada bau busuk x kt aku?" aku kata, xde pun, terus terang ja kalau busuk, tapi kalau dah tak busuk , xkan nk kata busuk kan? hehehe...dia kata, selalu kalau nk period (datang bulan) badan @ ketiak akan berbau...a'a betul gak, kadang2 aku pun perasan gak mcm tu..tapi orang lain tak berbau xpa la kan...senang-senang, cuba ja produk kt bawah ni, gerenti xyah risau badan berbau lagi kan....wangi seyh, xcaya try la...
Sem 5 kami prektikel, sem 6 kami dok satu rumah sewa...lagi la sangat mencabar nk jalan kaki pi kelas kt cubic tu (sapa yang penah belajar di utem tau la keadaan mcm na huhu)..awat x tunggu bas? kalau tunggu bas lagi sakit hati tau, mau dah berpeluh ketiak (adik aku kata, ketiak menangis ahahahaha) bas xsampai2 lagi..jalan kaki jala..dah smpi kelas mula la nk pi cari kipas kasi sejuk badan dan hilangkan bau...kalau bawak deodorant adidas 3 action tu, leh gak pi toilet, sembur, pastu rasa fresh ja ceeewah ^^

Klah, sambung buat keja balik hihihi

Project Alpha Season 2
is presented by
Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS.
Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

1 orang yang tak busy ^^:

Sharinginfoz said...

tak pernah guna pulak benda alah ni

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...