Monday, March 1, 2010

Abang Kassim pooon pooon ^^


Sapa yang dok tengok raja lawak sure tau kan sapa dia abg kassim tuh....pooon poooon hakhakhak..

Aku xdak la follow sangat tiap2 minggu raja lawak tu, tapi bila dah last, tinggal yang besh2 ja baru aku layan...la ni baru rasa nk tergelak...hakhakhak....

tadi raja lawak tuk separuh akhir.Mamu terkeluar...depa besh gak, tapi ada gak lawak yang xrasa nk gelak pun huhuhu....So final yang masuk raja lawak ialah 

Alex, 

Idlan 

dan 

Kecik...
(gambaq kredit to pak google)


Apa kelebihan Idlan @ Abg Kassim  ni? sebenarnya, dia xdak la reti nk buat lawak sgt, tapi bila dia sebut poooon pooon tu pun rasa nk tergelak dah...tadi tengok aksi spontan dia dengan barang yang dia dapat iaitu kayu golf ahahaha...dalam dok xdak idea, dia leh gak buat lawak lagi hehehe...aku gelak xleh nk benti gak la ahahaha...nk tau besh ke tak, korang kena la tengok sendiri, dia aksi spontan ja dia terer, kalau bab yang kena bercakap, dia xberapa banyak sangat idea...tu yang aku geram tuh hehehehe.....ni fb Idlan, fan yang buatkan, jom jadi fan dia ^^


Raja lawak kali ni pun besh sbb juri2 dia gak...juri yang sempoi...klah, meggi saya sudah kembaaaaaang ^^...hakhakhak

2 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

blog zool pun dok cerita pasal ni. adehh, ko je laa masuk ni program. aku sure gelak kaw2 walaupun x lawak

LuV AnGEl said...

tlpe tgk plak smlm...huhu,seb bek mereke sume nih msk final..mmg besh~

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...