Friday, March 5, 2010

Al-Fatihah...Meninggal kena tikam (T_T)

Al fatihah dan salam takziah buat family Suhana Sharif...Dia adalah member aku masa sekolah sultanah bahiyah form 1-3 (form 4-5 aku teknik balik pulau)...xsangka nya....dah la lama xjumpa, tetiba ja dpt berita mcm ni huhuhu sedih sangat...


korang leh baca berita pasal kes dia kat cni dan cni..
aku xleh nk menulis banyak2, idea pun xdak bila sedih ni huhuhu
ni gambaq yang aku dpt dari facebook dia...



.

ni la gambar dia dgn "kawan baik" dia huhhuhu..

Apa-apa pun, semoga dikau tenang di sana..Al-Fatihah..........

5 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

Takziah. macam2 laa skng ni

Zakiah Mohd Saad said...

aku ada baca gak kat metro tadi...tak sangka kwn hg..AL-FATIHAH....

cik yana said...

kawan awak??

maksudnya kawan saya jugak la kan???

sapa ya dia?saya bc paper td, tp tak tau yg dia ni kawan saya..ya Allah!!

alFatihah utk arwah..=(

LanaBusyBee said...

matjoe : tu la kan..apa2 ja boleh berlaku...

kiah : a'a kawan aku Al -Fatihah

cik yana : iyee, kawan bahiyah kita..dulu awk kelas mana? dia kelas 5SS2, dia kawan sy seasrama, ting 1 sekali, ting 2 dan 3 kelas seblah...terasa sangat kehilangannya huhuhu

cik yana said...

dulu yana kelas 1c,2d,3d. lepas tu p teknik arau..masih tak cam sgt arwah yg mana..

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...