Monday, March 22, 2010

Semakan Panggilan MTeST Ke-2 Kursus Perguruan Lepas Ijazah (KPLI-SR) Ambilan Jun 2010

(update pantas)

kawan-kawan, sapa yang xdapat exam Mtest retu, leh check balik kt link bawah ni...

http://apps.emoe.gov.my/kpli/mtest2/index.cfm

Gud luck all for exam this weekend..hurm busy la aku start malam ni study..harap-harap kali ni berjaya la aku sampai ke peringkat temuduga kan, amiiin....

P/S : tahniah gak to abg ipaq aku, akhirnya berjaya jadi seorang penjawat perkhidmatan awam..kejayaan ni adalah hikmah di sebalik semua yang berlaku..percayalah


3 orang yang tak busy ^^:

Uncle Dol said...

Suka betul jadi penjawat awam kan? Masa depan terjamin.. Boleh buat hutang beli kereta, buat hutang beli rumah.. hehehe... =P

mohdhairul said...

sy kecewa lah..masa M-test ke-1 tu sy x tau dan x dpt ambil ujian tu..mcmna ye klu sy nak mrayu untuk sm2 ambil m-test ke dua ni..ada suggestions ke???-harap sngt dapt ambil ujian ni..

Matjoe said...

good luck utk exam n interview

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...