Tuesday, February 23, 2010

Tak Sedar

Pejam celik pejam celik dah nk masuk bulan 3 dah...aaaish, banyak betul benda yang nk kena di pikirkan...asek busy sangat smpi rasa masa berlalu dengan pantas..baru ja rasa balik kg cuti tahun baru cina, Jumaat ni cuti lak maulidur Rasul..ermmmm pantas ja kan dong ^^

Sebenarnya entry ni nk buat pendek saja, lepas gian ahahaha..dah ada banyak idea tuk aku buat entry blog ni, tapi xberkesempatan, mesti rangka bebtul supaya berinformative ceeeewah..sejak2 kena analis portal ni, asek nk ayat skema ja hehehe..

Klah, aku nk sambung keja..kang mlm KALAU rajin aku update ^^...ku bilang KALAU ^^





2 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

mmg cepat masa berlalu..

cik selamah kundang said...

gilalah.nk kawen dah.aku bila lg..hehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...