Thursday, January 7, 2010

Tahun baru, layout baru

aku tengah berkira2 untuk menukar layout blog aku ni...tapi aku sangat suka dah dgn layout ni..hurmmmm....sayang la plak kan...nk biarkan ja atau pun tukaq? kang kalau tukaq pun, sure lebih kurang mcm ni ja kot heeee~~~~...xpa la, la ni tgh busy, esok2 la pikiaq lain kan heeee ^^

3 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

Ruby ajar la akak cam mana nak design header dia..nak letak pic sendiri whahaha...

Matjoe said...

xyah takau pun xpe. lambat load nnti.
paling penting content ler

LanaBusyBee said...

kak ida : ok dah ajar kan hehehe

matjoe : thanks sudi jenguk blog biru cabuk ni hehehe...tapi rasa mcm load lambt gak la...content tu, ikut dan ja nk tuleh apa hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...