Wednesday, January 13, 2010

Ketika Cinta Bertasbih part 1

sekarang ni tengah femes kan lagu ketika cinta bertasbih nyanyian Melly Goeslow dengan Amee..Aku baru ja lepas tengok filem ni tapi yang first la, yang kedua belum kuaq lagi kot...Filem ni lebih kurang macam ayat-ayat cinta, lebih menggarapkan cinta dan Islam...Aku suka kisah mcm ni, boleh kita jadikan pengajaran juga...Filem ni di adaptasi dari novel gak..Malas kot aku nk baca, baca sekerat ja, pastu sure ingat dekat game ahahaha...

Jalan cerita dia agak slow, tambah2 lagi aku dapat copy filem ni dari member aku (dia yang dunload), memang xdak subtitle, cari kt tenet slow lak nk dunload..tengok je la walaupun bebahasa Indonesia kan, gue paham jugak dong sikit2 ajaaa...hehehe...

Walaupun jalan cita dia agak slow, tapi yang besh dan berjaya menarik minat aku, tang heronya tuh...ensem bangat ^^...

Jom2 layan pic mamat ensem ni atau nama betulnya Kholidi Asadil Alam




ensem kan? hehehe...nnt aku update lagi....

3 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

akak pun tgk tp tergantung...kena tungu sambungan dia lak...

Matjoe said...

5 tahun lepas aku lagik encem,

LanaBusyBee said...

kak ida : tu la, spoil tul la, dah la yg kedua lum kuar lagi

matjoe : elelele ye ke? hehehe....

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...