Tuesday, January 12, 2010

Suami suka isteri pakai seksi dan di lihat oleh orang lain

Gambar hiasan semata2


Ha punya la panjang tajuk entry kali ni hehehe..korang ada dengaq tak panggilan hangit tadi kt Hot fm??

ni pasal si isteri nak kenakan si suami...sebab suami keja kt fast food, pastu selalu bagi minum air free kat isteri dia...kononnya mcm tak boleh la kan sesuka hati nak bagi isteri minum air free je kan, mentang2 la keja kat situ pun kan...pastu fara fauzana siap pi tanya, isteri awak yang seksi tu kan...dia ngaku..pastu siap kata macam ni " saya memang suka isteri saya pakai seksi, kalau boleh keluar pakai g-string je..Nak tengok boleh sikit-sikit la, tapi nak tengok banyak kena bayar la"..Ada keeeeee??? ada ke seorang suami sanggup isterinya di pertonton oleh orang lain? dia kata, bukan luak pun...lain la kalau sentuh, kena la bayar..eeeee pelik la manusia zaman sekarang ni..dan yang pastinya, lelaki tersebut ialah melayu...xpa la, dia yang menanggung dosa isterinya...

Tambah si suami lagi " saya ni open minded, kalau saya tak nak bagi orang tengok, baik simpan kt rumah jer" zzzzzzzzzzzz bengong betul kan...seboleh2nya si suami akan menjaga isteri, menjaga kehormatan..ni dah mcm lain dah, sbb terlalu open minded sgt, ni la jadinya....matlamat tak menghalalkan cara, ececeh...tetiba lak...xdak kaitan pun hehehe...

Aku sekadar nk berkongsi pada sesiapa yang tak dengar panggilan hangit pagi tadi...Ni la hakikat dunia tanpa sempadan yang open minded sangat...dah tak kisah dah dosa pahala huhuhu..Nauzubillah....

6 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

manusia ni macam2. pada aku, biar laa isteri tu special utk kita. ade pulak kata kene bayar, ko ingat bini ko tu jalang or pornstar ker. saperlaa nasib malang dpt suami gini

Rose Onion said...

hurmm...bagi aku Alhamdulillah sebab my Pak Abu bukan yg jenis macam tu.. Lebey ska aku pakai jubah kalau boleh..ahaks...sampaikan i make up cket pon jeles..suh make up n pakai nak seksi2 sket kat umah ja..waaaa...
tapi xdela terlalu control sangat..dia cakap dari hati dia yg dia x ska wife dia melawa sangat depan org lain..hihi.. tp itu la,kdg2 pompuan ni ehem2! hihi..

lady sue said...

aku pun ada dengar semalam ruby.. cam bengong jer kan... kesian isteri tu...

LanaBusyBee said...

matjoe : ha tgk, pengakuan seorang isteri, sure xnak isteri seksi2 kan...si isteri punm ikut jer ckp suami, isteri boleh melawan apa yang di suruh suami jika melanggari hukum yang di tetapkan kan ?

rose : hehehe pak Abu kan bekas sekolah agama Baling kan? untung dpt pak abu, dah la rajin masak, pandai jaga anak..satu dlm sejuta hehehe

lady : tu la bengong..nk kesian ke kt isteri dia? kesian la, sbb dapat laki xkisah mcm tu kan heee~~

EmanCloud said...

jauh benor pesong mind set die sebagai "ISLAM"

Anonymous said...

heemm...ini mesti jnis lelaki dayus nii...rela mencampakkan diri sendiri dalam api neraka semata2 sruh org tgok isteri seksi....sepatutnya lelaki cam ni kita kena kesian tau sbb kehidupan dia dh jauh menyimpang...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...