Tuesday, January 26, 2010

Selalu sangat belek2 blog dia...

Hi all...cewah mcm apa ja lagi dok greeting lak hehehe...sejak kebelakangan ni, aku suka sangat mengusha2 blog2 yang berkaitan "menuju hari2 bahagia" ahahaha...antara blog yang selalu aku baca, selalu pi usha dan aku amek tip2 yang berguna dari pemilik blog ni "Misi 5 April".. (aku rasa, tahun lepas, aku dah terbaca blog ni, tapi aku hanya sepintas lalu ja baca, sbb time tu xrasa bila nk kawen pun ahahaha)

Pemilik blog ni, iaitu Lady Noe, dah selamat mendirikan rumah tangga pada tahun lepas 2009, bukan bulan 4 tahun ni yer ^^..Dan alhamdulillah, Lady Noe ni tgh mengandungkan anak pertamanya, congrats akak ^^...


Ayat Lady Noe yang membuatkan aku tertarik untuk membaca blog dia ialah "Perempuan itu bukan anak orang kaya. Dia sendiri kerja makan gaji sahaja.So macam mana tu?" So dari situ aku tertarik untuk baca blog dia, dan ya! dia adalah seorang perempuan yang lebih kurang macam aku, yang bekerja makan gaji tapi nak kawen ahahaha ( apa punya ayat daaaa).Dan dia juga adalah seorang yang berseni, maksud aku designer gak la mcm aku, tapi seni aku kureng sket hehehehe.

Daripada blog dia ni, boleh dijadikan guideline untuk kita membuat persiapan menuju hari-hari bahagia dan tidak merasa beban selepas hari bahagia tiba...Dan blog dia juga sesuai untuk pengantin to be...dia selalu kata, dari pengantin ke pengantin, bukannya dari pengantin ke plagiat huhuhu..ada yang sudah mencuri idea sentimental valuenya dan di jual huhuhu...susahkan dunia tanpa sempadan sekarang ni...

So bagi sesiapa yang nk mendirikan rumah tangga yang besh dan meriah, tapi jimat, boleh la baca dari blog Lady Noe ni..memang besh, dan banyak output yang aku dapat dari blog dia, dan Insyaallah akan aku guna untuk menuju hari2 bahagia aku ^^..

2 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

baguih2. planning chantek punya

zayha ahmad said...

ms aknk kawen dlu pon aku ska tgk blog dia. deco blik dia smple n cantik. konon2 nk wat camtu tp dah upah org buat..so nasib la;P

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...