Friday, January 29, 2010

Banyaknya benda nk buat

Mood = serabut gila sekarang ni....
  1. banyak keja nk kena settle this week,design design design.....
  2. mata asek mengadap laptop saja main game buat keja
  3. perkara untuk menuju hari-hari bahagia xstart buat apa2 lagi
  4. rindu tunang kg halaman :(
  5. gaji bulan ni lupa wat claim, dpt sikit saja
  6. kena servis keta(duit lagi)
  7. nk beli camera digital dgn duit bonus<--- reward keja penat2(camera apa ek yang besh?)
  8. still searching new job at my hometown hukhukhuk
  9. azam baru xmenjadi2 lagi nih, camon ruby, dah nk masuk bulan 2 dah ni, berubahlah!!!!
  10. berat semakin berkurang, syabas2...hurm...tapi asek lapar dan serabut saja huhuhu

3 orang yang tak busy ^^:

Framestone said...

kne reinstall balik mood tue kot huhuhu

1- design2 ke resign2 huhuhu
2- men facebook ke
3- upah je org len uruskan
4- jom balik kg
5- ala sian huhuhu.. kumpul la untuk bulan depan
6- ngade2 la kete tue
7- nikon D80 pun ok je
8- cari jgn xcarik.. xpun wat bisnes sendiri kat sane
9- ade balance 11 bulan lagi untuk tahun nie
10- sebab lapor tue la mood xstabil je

out of topic--> he...23x nak merunggut gak huhuhu... majuk dah nie huhuhu

harap xjadi kat kamu... moga yang terbaik buat diri mu ek

BroFramestone Blog

Matjoe said...

10 - adeh, seksa beb kalau teringat makan padahal target nak diet

zayha ahmad said...

rubi, dah dpt ftgrapher uth nikah or wedding? kalu blum, meh aku offer laki aku:P dia asek suh aku promote dia ja. so, utk mnjadi istri mithali, aku promote dia utk jd wedding ptgrapher. keh3...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...