Monday, January 25, 2010

Kelab Diet Mr Bam

Kebanyakkan kawan2 aku tau yang aku sekarang ni tengah berusaha untuk diet memandangkan hari bahagia aku akan tiba pada bulan 6 nanti..Walaupun masih panjang, ada banyak masa lagi, tapi aku mesti berusaha dari sekarang!!! ya sekarang!! bukan esok atau lusa...


Sambil tengah2 aku dok belek2 blog kt Geng Blogger, aku terjumpa blog Mr Bam ni..Wah, Mr Bam tengah cari ahli kelab untuk bersama-sama diet..So aku rasa mcm nak join, harap Mr Bam terima yer ^^..


 (latest pic 25 hb 12, boleh la kan Mr Bam ^^)

Nickname : Ruby Harun
Berat : 64
Ketinggian : 160 cm
BMI : overweight (T_T)
Tempoh 3 bulan : 4 kg mau turun bagi jadi 60 kg saja
Bukan pengguna JusMate 5



 Ok...mana kengkawan yang nk join gak tu, di persilakan yer...Mari kita sama2 kurus dan cantik menawan yeeeeah ^^

5 orang yang tak busy ^^:

Mr. Bambino said...

hi lana, welcome to the club, thanks for joining ye:)

Matjoe said...

pergilah join, moga dpt hasil yg diinginkan. 6 bulan x lama dah. pejam celik dh nak smpi tarikh keramat

LanaBusyBee said...

Mr Bam : ur welcome..yeaaah, dah join ^^

matjoe : xyah g memana pun, join dalam blog jer, dan jaga disiplin diri ...sekejap je ek? satu apa pun x buat lagi ni huhuhuhu

aredy said...

saya da dapat turunkan 20kg brt sy ngan jdm5..y not xnk try...

LanaBusyBee said...

bukan saya tak penah try, saya dah try minum jdm5 tuh, tapi xleh la, xlalu nk minum huhuhu...pas minum sakit sekala jer huhuhu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...