Monday, November 14, 2011

Kad Kawen Comel dan Bajet ^^

Hi all...Ni cerita lama, tapi i have to cerita pada korang, mana la tau ada yang nk menempah ke kan hehehe....

ok, entry ni sambungan daripada kisah daripada cni,  retu kan version softcopy jer, nidia!! version printing hehehe....

kertas glossy papercard 160 gram...so xde la nipis sangat dan xde la tebal sangat, tapi boleh melukakan jari klu terkena kertas ni huhuhu...

thanks to Cik Dil, ni la hasilnya yer dear ^^

ni first customer lana yang di jumpai daripada blog lana..thanks yer Nana sudi mintak akak buatkan kad untuk nana...tapi sorry sangat, lupa nk bgtau, memang envelope tak di sediakan...

di ulangi, pada sesiapa yang nk menempah kad pada lana, envelope memang tak di sediakan, sebab kad ni jenis flyers iklan2 tu, memang menarik...ala, beli je envelope mcm lana dulu...untuk orang2 kg, kasi tangan je, xyah sampul2 pun hehehe....

harganya depand pada kertas yang korang pilih...mcm Nana pilih ni RM750 untuk 2k keping ...banyak kan...dan lagi satu, kalau boleh pick up sendiri kad lagi bagus, lana nk pos susah, sebab terlalu berat, bila berat pos dh tentu mahal, korang yang nk kena tanggung huhuhuhu...xkisah la korang tanggung, tapi sian kt lana nk kena mengusung kad yang berat 20kilo ke post office huhuhu....

lana bukak order ni, hanya untuk kawasan KL atau sekitarnya yang sanggup ke KL amek kad pada lana ^^...nnt bulan 2 lana dah balik aloq staq, tapi bisnes ni still berjalan, dan hanya terbuka pada orang yang berada di sekitar alor star, penang dan perlis sahaja ^^...

setakad ni, lana tgh siapkan dua lagi design kad kawen untuk member lana..Alhamdulillah, syukur...

ni untuk side nana


dan ini utk side husband nana ^^

anything nk mintak tolong buatkan kad kawen yang mcm ni, or design yang lain, just request pada lana, lana sedia membantu ...email me firbee@gmail.com ^^

5 orang yang tak busy ^^:

cik Dil said...

comel la kak..kad tuu..heee

cik violet said...

comel plus kreatip :) da xsmpt tmpah..hoho

NajaHmaDi said...

memang kreatif...nk tempah gak la...boleh??

LanaBusyBee said...

Cik dil : seri dari doodle awk la tu hehehe...

cik violet : thanks ^^, xpe, selamat menempuhi alam baru

NajaHmadi: tq ^^...boleh dear, email lana ek, firbee@gmail.com

nenot said...

wahhh...sangat sangat sangat comey :)....

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...