Tuesday, November 15, 2011

Earphone ipad, ipod, iphone mari2...

Anda mempunyai gadjet apple yang second hand?

Gadjet yang di beli melalui kawan2, atau pun sedara mara tapi xdak earphone?

ataupun anda kehilangan earphone ipod macam lana? hahaha

atau anda beli gadjet apple, tapi memang dia tak sediakan earphone?

lana ada jawapannya ^^ ngehehehe...

susah nk cari earphone yang compatible dengan gadjet daripada apple product ni...lana punya earphone ipod shuffle yang dapat free lucky draw tu (klu bebetul beli, jgn harap la aku nk beli huhuhu) hilang huhu...sedey lak rasa, dh la dpt free, hilang lak..dapat detect hilang pun sebab nk balik kg, nk dengar lagu dalam bas, klu guna hp, nnt habis bateri hp, mana nk main twitter n fb guna hp lagi kekeke...dah hilang baru rasa mcm nak hargai barang free tu huhu...

pi la lana jalan2 kt apple store dan kedai2 yang jual apple product...mak ai, mahainya, earphone je pun yang ori lebih kurang rm180 lebih wuwuwuw (T_T), baik RM180 tu beli ipod shuffle sebijik lagi wakaka..yang third party pun harga mahal kot, dalam Rm80...third party je beb..

pastu lana dok cari2 dan belek2 la dalam mudah.my...sekali ha, hambik hang dah terjumpa satu kt cni , dan no untuk di hubungi 0176344835 , toh huan chyang ..Harga satu RM12 sekali postage, Rm20 kalau beli dua...pejadah nk beli banyak2 kan hehehe...murah kan?? murah sebab chyang ni order dari china terus menerus ^^

gambar credit pada bestaccessories.net

pastu semalam, ada sampul untuk lana...yeeay dah dapat earphone lana,sebijik mcm gambar kt atas tu, tapi tak ori la, klu mcm gambar kt atas tu ori, nk tau ori ke x, kt tempat cucuk dia tu kan ada dua line, tu ori, kalau ada 3 line, tu x ori punya ^^... korang pun agak2 la klu ori xkan la RM12 kan, memang tak masuk dek akal hahaha...tapi sebenarnya earphone yang ori, yang hilang tu dah jumpa, ada dalam bag hiking lana hahaha...xpa la, dh jumpa pun, beli la buat spare ^^...

so lana sekadar berkongsi, kalau korang nk beli barang2 lain pun, boleh je order pada Chyang..saja promote, xdak dapat apa2 pun, dapat pahala je tolong orang ^^..

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...