Sunday, November 13, 2011

Bertukarrrr!!

Yeah, blog bertukar wajah lagi...kali ni sebab bosan yer...nk guna background warna putih je sebenarnya, tapi rasa, hitam ni lebih elegen...tapi rasa mcm rumah hantu pun ada (tu hubby munchy punya pandangan la) ha ha ha XD

Ssebenarnya lana dah bosan dengan design sendiri...rasa mcm nk hire orang design...tapi buat apa hire sedangkan diri sendiri tahu apa kehendak diri kan...erk, apakah????

ahhh xpe la abaikan huhuhu....hujan2 ni beshnya tdoq, ada hal la plak kan...ok chalooo dulu ^^

3 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

owh ingatkan citer Kamen Rider yangdok sebut Bertukar!..heeeeeeee

LanaBusyBee said...

haha tu pun boleh gak kak emma ^^

farah fazrin said...

cik lana uii...lm sgt tunggu hg tolong design layout kt aku..aku pakai basic layout yg kt blogger ja..hahhaa..habeh cerita :D

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...