Sunday, November 13, 2011

Perempuan materialistik, nk kat duda...nk jugak kt lelaki kaya pffffft...

Huh!! menyampah aku dengan perempuan yang macam kt tajuk blog aku ni...kaki gedik, mengayat toksah kira la kan...mula2, dok takel duda...sebab duda kaya...ada lelaki bujang nak, xmo...booo layan.....sekali hang tau yang lelaki bujang tu manager, waaah kemain, kononnya tak layan orang yang kenal cis...dasar materialistik laaaah....pastu baru la cakap, yang lelaki duda ni dia tak cinta la, bla bla bla......

dah la hang berpendidikan takat sekolah rendah ja...pastu hang boleh pi curi diploma kawan hang, palsukan diploma hang mcm kawan hang tu...oit2, over lah...boleh kononnya diploma dalam bahasa jepun, tapi ada portfolio achitecture??? what the fish????

weh, pehal hang ni lana emo semacam?? ye la...aku menyampah kot perempuan mcm tu...xdak maruah...gila kan harta benda, pantang dahi licin, anak ikan, semua sapu kaaaan....katanya, kalau jumpa yang lebih better dari sekarang, dia akan tinggalkan orang tuh, huh, dasar perempuan murahan!!!

emmmmmpppphah, dah tarik nafas, dah hembus nafas...rilek-rilek...semua kena rilek....sebenarnya perempuan ni adalah watak utama dalam korean drama Miss Ripley hehehe....lana baru layan smpi episod 10...takat ni, tu la sinopsisnya....

apa yang membuatkan lana nk tengok cita ni? sudah semestinya nk tengok kesudahan watak utama perempuan tu, apa jadi pada dia...dia dulu bekas gro...di kejar oleh bapak ayamnya...dari jepun, dia lari ke korea...nak tau apa kesudahan, bila dia palsukan diploma dia...curi portfolio housemate dia...ish2...

dalam dunia nyata kita di malaysia ni, ada x mcm tu????

2 orang yang tak busy ^^:

Jard The Great said...

hehehe.. nk softcopy boleh?

LanaBusyBee said...

boleh dear, nnt kita jumpa tukar2 cerita yer ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...