Friday, November 12, 2010

Xsuka blogger letak lagu dalam blog!!

Hi all ^^...ladies n gentleman...


ermm...arini aku nk share satu tips kt korang...kalau korang nk plugin lagu kt blog, bukan tak boleh, boleh jer, tapi please la jangan bagi auto play...


kadang2 waktu aku blogwaking kan, (laptop aku tengah bukak winamp, dan tgh play song nicely la, aku ja yg dengaq) tetiba bila masuk satu blog ni, terkejut, sebab lagu kt blog dia auto play..eeeee aku geram la sebab
  1. aku terkejut...nasib baik aku xdak lemah jantung
  2. opismate yang dok sebelah aku pun boleh terkejut wes
  3. kacau dengan lagu yang tgh play kt winamp tuh
  4. kantoi la aku dok tengok blog time2 keja kan
so, sapa2 yang nk letak lagu tu, boleh ja, tapi please la jangan auto play..seriusly, kalau aku bukak blog korang tetiba ada lagu, aku memang malas nk pi cari plugin player n tekan stop, tapi aku rajin ja nk tekan "x" pada penjuru atas sebelah kanan browser aku...i'm so sorry..... 


p/s : memang aku bukan sesiapa nk g jenguk blog korang, mesti korang rasa, xmau tgk blog kami sudah la... tapi mayb aku salah sorang yang klik iklan nuffnang korang ke hehehehe ^^

6 orang yang tak busy ^^:

nour said...

saya sokong!!! [tetiba masuk x bagi salam... as-salam, saya first time singgah sini]

asalnye sy pon pakai autoplay song tp bila nk blogwalking kt blog org lain yg ade gak, pening dgr lagu bertindih jd pahape. last2 sy ter-insaf, mgkn readers jgk rs nyampah as i was. so sy sudah kuarkan trs xyah lagu pape dh, senang. to readers, sile abca dgn hati aman. hehe.

ferry said...

first!!hehe

ieka zakaria said...

sy... sy suka anda jengok-jengok blog sy.... meh2 jengok-jengok heheheh ;)

iLa SaHaR said...

kalau aku sokong tak pa ke??
sebab aku pun seperti terhenti jantung seketika bila buka blog tetiba terkuaQ lagu yg begitu kuat sekali.... huhuhuhuh terperanjat beruk di buat nya

CekLa said...

ha ah awak! jalan senang adalah cari mr. X tuh kan?

LanaBusyBee said...

nour : terkejut eden ^^ w'salam...makasih sudi singgah sini, singgah selalu na ^^bagus la dah insaf sendiri, sebenaqnya lana pun penah letak lagu autoplay kt frenster, kadang2 bukak, diri sendiri yg terkejut, skrg dh xlayan frenster dh hehe..

ferry : salah!! second je dapat ^^

ieka : yer2, nnt kita pi jengok2 blog u eeh ^^

kak ila : sokong je ka, mmg terperanjat, mau kalau ada Mr K, x ke Mr K terperanjat gak? hehehe

cekla : tu la pasai, cari Mr X saja senang, mood nk baca dh ada, tetiba ada lagu terkejut, spoil, pangkah terus hehehe (makasih sudi singgah sini ^^)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...