Saturday, November 20, 2010

Salam Aldiladha

Salam....Salam Aidiladha...alamak, terlambat lak nk buat entry ni, maunya x, asek berebut laptop dengan hubby munchy ahahaha...

Ermmm...raya Aidiladha kali ni kt KL je...planning nk balik aloq staq x menjadi setelah ditolak tmbah, bahagi dan darab, kami berdua laki bini takut makan megi di hujung bulan, maka kami mengambil kata sepakat untuk beraya di KL ahaha...rupa2-nya xbesh ek beraya kt KL ni...susah sungguh nk jumpa orang buat kenduri korban huhuhu...

Adik aku dok sms je bagitau "Aku baru pas makan kenduri korban ni, sup daging gearbox" ces jelez gila...sure dh pening2 daging la tuh huhu...aaaaa xmerasa daging korban lagi ni...ketupat dan rendang dah makan, nasib baik mak sedara hubby ramai kt KL ni ahahaha..

Boring jugak rupanya dok di KL bersama orang tersayang jika tidak berduit ahaha..dok dirumah sambil buat spegathi dan main game Backyard Monster di FB saja hehehe...esok nk buat sotong goreng tepung resepi Pn Anita ^^..harap2 x hujang supaya aku rajin tuk bangun awal pagi beli sotong hehehehe

Gambaq raya? Of coz la xdak hehehe..tapi ada gambaq lain..so tunggu je la...Oklah..mau sambung main game n wat finance planning dengan hubby ni...uish mesti kena plan bebtul tuk masa depan hehehe...

p/s: beshnya la kalau xkeja tapi ada duit kan huhuhu

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...