Thursday, November 4, 2010

KONTEST " TEMA PREWEDDING YANG ANDA RASA MENARIK"

Mari-mari rapat-rapat..ni ada hadiah dari member aku ni...dia tgh buat kontest...tajuk macam kt atas tu ha...aku xjoin pun la, sebab malas nk pikirkan idea, so pada korang2 yang rajin tu ha, meh2 pakat2 buat n join kontes ni...

tambah2 lagi yang nk kawen, leh share idea, or yang dah kawen leh gak bagi idea korang dulu2 tuh...sekarang kan dah lain, nk kawen pun siap ada gambar prewedding segala bagai..so idea mau creative..sapa2 yang creative tu, di jemput untuk menyertai kontest ni KONTEST " TEMA PREWEDDING YANG ANDA RASA MENARIK"

3 orang yang tak busy ^^:

cik selamah kundang said...

tq ruby.hehe

Liza said...

tak nak masuk contest tapi nak tgk the idea for my wedding nanti ;)

LanaBusyBee said...

muney : sama^^

liza : boleh2, nnt rajin2 jenguk kt blog cik selamah tu na hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...