Monday, November 8, 2010

MTest KPLI 2010

Kawan2 yang apply kpli tu, dah boleh check nama untuk penempatan MTest pada sabtu ni 13 hb 11 klik pada link ni yer kawan2. Aku dapat tempat exam kt sek men kepala batas...dalam dilema ni nk balik ka dak...sebab hari ni (isnin) aku baru ja sampai dari kg..kang weekend ni nk balik lagi...pastu rabu minggu depan raya haji pulak...ermmmm mcm na ni??

mana tau nasib aku boleh berubah jika aku berusaha tuk amek exam ni? huhuhu semuanya menggunaka duit (tiket, balik kg)..

Apa-apa pun, gud luck ek pada sesiapa yang amek mtest sabtu ni

4 orang yang tak busy ^^:

Mohd Naim said...

gud luck ruby!!

1 ja pasan aku..kalau hang pi mungkin hang lulus dan dapat jawatan tu..mungkin jugak hang failed dan tak dapat..

tapi kalau hang tak pi..confirm hang failed dan tak dapat...

LanaBusyBee said...

tq naim..tu la aku dok pikiaq mcm tu gak..laki aku suh balik ja la ni,dia kata duit xyah risau..ok2 boleh beli tiket online la ni gak hehehe...

nedy said...

aku ni terbahagi 3.. ptd nak pi.. kpli nak pi.. n kt opis plak ada konvo bebudak.. guane tuh.. at least ko bleh p kpli.. syukur...aku ni tgh dok pk2 nk p mana satu.. hihihihi gud luck cik bee..

anita_hanapiah said...

p la bee mana tau hg pny rezki kali ni..sekurangnya cuba...duit bleh cari kan..

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...