Tuesday, May 24, 2011

Smile ^^

ok, dah boleh smile ^^...ni la rupa2nya suprise yang my hubby buat ahahaha...

gigih ok my hubby ni...punya la nk tunggu lewat2 malam, nk post dlm fb, sebab katanya kalau post awal2 dalam fb, nanti timeline kt fb tu terbawah sekali hahaha...apa2 ja la yang oi...
tapi yang lana dok confused ni, lana nk buku bebtul(patut la retu dok tanya buku apa yang lana nak), bukan buku tipu mcm dalam ekad tu hehehe, ni kira tak aci tau yang hehehe...

gambar ni buatkan lana jadi kerang busuk ja sepanjang hari ni hahaha, semalam awan nano ja tau huhuhu, bukan takat awan dah, guruh kilat suma la, eh, bila besday lana ni? arini ka semalam? aiyayaya...tapi yang penting dah heppy ^^...thanks yang 

p/s : my hubby ni pandai lukis, asek dok dengar sepupu2 dia bgtau dia dulu suka melukis, macam2 idea nk melukis...lana pun jatuh cinta jugak di atas kepandaian melukis dia (sebenarnya tiru dan lukis ahahaha)

3 orang yang tak busy ^^:

puanbee said...

kerang busk satu hari yer...happy besday kerang busuk haaa..joke je yer

Juliet said...

Aritu I pun hampir beli buku menu yg tue ;D

Tapi cancel, beli Pak Engku punye plak.. Cari chef wan punye tapi leceh.. dia asing3..

Mama Gee said...

sweetnyaa incik hubby....... :)
hepi belated buffday yaaa...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...