Friday, May 13, 2011

Sebenarnya penapis filter Hai-o Bio Aura tu harga modalnya RM300 saja, arghh aku x percaya MLM!!!

Betoi la kawan2...bukan nk rosakkan bisnes sesapa kan...jom pi tengok kt blog Aididleaks, siap ada yang menipu sebagai seorang doktor huhuhu...

Lana share sebab tak mo bagi kawan2 termakan, or terkena dengan pujukan rayuan MLM ni ha....bila orang atasan dah kaya raya, pastu company tu pun senyap...so, renung-renungkan huhuhu

lebih baik la kita menabung ja duit tu kan, guna ASB Loan ke kan, takmo guna ASB Loan pun, pi bubuh ja dalam ASB...tak pun simpan ja dalam bank yang memang xdak ATM kad hahaha, tabung haji ke kan....

Memang berguna la dan bagi celik mata la Blog Aidid ni....

ok cuba korang bayangkan kalau nk kurus kan, minum mcm2 produk kan...tapi bila kita makan produk tu, kita kena 

  1. minum air banyak
  2. bersenam (boleh mempercepatkan penurunan)
  3. tak boleh makan yang berkarbohidrat (mcm nasik, roti)
  4. makan sayur2, buah2an, ayam panggang, ikan
pastu kita pun kurus la kan...tapi hubby lana kata, cuba buat semua benda di atas tu, tanpa ambil produk kurus, boleh tak kurus? boleh je kan? betul x?

macam kat blog adik ni, dia usaha sendiri tanpa bantuan produk kurus pun ^^

macam dulu lana amek herbalife (boleh baca kt cni yer ), herbalife ni mcm produk makanan tambahan, so kita xmakan benda lain, amek produk tu saja...(breakfast- herbalife, lunch (mcm biasa, amek gak nasik sikit), dinner herbalife)..so boleh jer kurus, kulit pun cantik sebabnya herbalife daripada soya...yang tu ja lana suka pasal produk kurus, dan lana xdak pulak sibuk2 nk masuk herbalife (sebab dia pun MLM gak) untuk promote pada orang suruh beli....(pssst : lana dah tak amek herbalife, sebab harga dia semakin mahal huhuhuhu)

sekarang berat lana naik lagi, sebab tak kontrol makan, tu ja hahahaha...malam2 pun nk makan nsik, so dah naik berat badan sendiri tanggung la huhuhuhu....

p/s jangan mudah terpengaruh yer kawan2...minum yogurt bliss pun tak payah nk masuk MLM modal beribu2 huhuhu...

4 orang yang tak busy ^^:

mrs chenta said...

nasib kite xbeli. xnak beli pon.hikhikhik.. tq for da info!

Mama Gee said...

aiyoooooooooooo byk mulahh oooooo...huhuhu..

seb bek tak beli gak

anjang said...

Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

Harga RM 500 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

NinaAz said...

Yaaa. Herbalife memg baguskann. Nutrisi utk sel. ♥

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...