Monday, May 23, 2011

Just update

Ermm....nak kata sedey, xla sedey pun...tapi sedey la gak....just update arini genap umo aku 27 tahun...hubby munchy hilang mana ntah 3 hari tak call, tak sms...

suprise besday? aku rasa tak kot...my hubby bukan mcm tu pun...

bukan mengeluh, bukan menyesal, redha ja apa yang dapat ni...nak di ubah tak boleh...terima saja lah...

contest utk besday aku pun tak jadi, sorry ek korang, nanti la, time aniversary ke kan huhuhu...

serius aku tak sedey pun...Hanya Allah ja yang tau perasaan ni....


p/s : sebolehnya xmo time besday aku jadi mcm tahun 2009 huhuhu...xmoooooooooo!!!!


ceduk dari status member kt fb 

"Mengapa manusia gemar mencetuskan pertelingkahan sedangkan manusia itu sendiri dilahirkan dari sebuah kemesraan"

4 orang yang tak busy ^^:

mrs chenta said...

sabar ya yayang... im here 4 u.. happy belated besday ^^,

E K A said...

la kenapa ruby...hp dia poblem kot...p tgk p...jadi apa pulak nanti

LanaBusyBee said...

mrs chenta : ouh nasib baik u ada, nak huggg huhuhuhu...lum belated lagi la u, arini hehehe....

eka : ntah la, sms pun x balas...nk kata ruby marah dia, mana ada marah pun, tak gaduh pun...nk kata hp dia rosak, tepon rumah kan ada huhuhuhu

cik yana said...

mesti dia otw p jumpa ruby kot..

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...