Thursday, May 5, 2011

Movie Thor and Tshirt Wars - Recommend!!

Hujung minggu yang lepas, hari sabtu pas makan kenduri di slim river, lana dgn hubby saja berjalan2 di The Curve..kononnya sebab hubby nk tengok toys daripada Marvel...fuyoo layan Marvel ja sekarang ni, mentang dah beli tshirt daripada Shirt Wars kan hehehe...tak sangka hubby minat gak toys2 tuh..tu pun sebab g Amcorp Mall retu la....lana ajak dia pi amcorp mall lagi dia tak mau...

melilau gak la kami berjalan kat dalam the curve tu cari kedai2 seumpama itu...xdak character cartoon daripada Marvel, yang ada pun transformer, naruto..dia tak minat plak kan...pastu lana ajak pi One Utama lak, sebab dekat ja dengan The Curve tu....

cari punya cari kedai games, tetiba terjumpa Kiah dan Nuar... kiah ni bukan member blog lana yer kawan2, tapi member masa belajaq dulu, member satu rumah, member satu kuliah dan satu klass hehehe..kira rapat la jugak...boleh kiah dan nuar plan xmo tegur lana, apadaaaa  ahahahaha....

sembang bohong2 lebih kurang...rupa2nya depa baru ja pas tengok wayang cita Thor, kiah kata besh...apa lagi, pas jumpa depa ja, kami berdua terus pi beli tiket la hahaha..sekali hambek hang, cita start kul 9 malam seat paling depan huhu...tapi dok rasa ok je kot, sebab retu tengok cerita merong mahawangsa seat paling depan kt midvalley ok ja , xdak la melangut sangat pun....

sebelum masuk wayang, kami laki bini dan melantk dulu kt restoren penang tu, lana dok teringin nk makan asam laksa, hubby lak nk makan char kuew teuw...nasib baik laksa tu sedap, xmacam kuew teuw hubby hahaha...

past makan barulah masuk pawagam...sekali amek hang, melangut, lenguh kepala kot huhuhu..sebab screen dia sangat besaq, tak macam kt midvalley huhuhu...so amaran pada kaki2 wayang, jgn amek seat depan klu nk tgk kt one utama huhuhu....

jalan cita thor ni memang besh...pada yang suka tengok cita2 berfantasi yang bukan2 ni, boleh la pi tengok...ni salah satu cerita daripada komik keluaran Marvel punya production...memang Marvel marbeles la...dia punya action pun besh...cita thor ni macam ketuhanan, merapu merepek sket la, tapi sekadar tengok saja ok, jangan di ambil dan di buat sebagai pedoman lak ahahaha....kalau korang nk tau cita mcm na, pi la tengok sendiri, tengok di wayang dengan tgk di dvd tak sama tau suasananya hehehe...so memang besh, tak nyesal la kalau tengok (pada yang berminat je la yer ^^, mcm kak ida yang suka 2 fast 2 furious tu, tak disarankan pegi tengok heheheh)

yang lana tak beshnya, seat lana dapat ni la ahaaha..tetiba lana rasa nk muntah,pening kepala berpeluh semua ada huhuhu, sebab baru pas makan laksa kot huhuhu...lenguh2 kepala ni ha...memang tak senang duduk dalam wayang tuh huhuhu....

 
inilah heronya (gambar amek daripada google)

dan tara!!! mempersembahkan, Thor klon ahahaha...ni adalah tokey jual tshirt yang hubby lana beli tu...tengok, Adie pun pakai baju tu semasa menonton movie Thor, semangat la Adie ni hehehe...so apa lagi, sapa2 yang berminat nk memiliki baju Thor yang 100% daripada Marvell (imported tau ni) boleh la pi singgah2 kat facebook Shirt Wars bukan thor ja, macam2 lagi, mcm The Punisher, Wonder Woman, Cat Woman, dan baaanyak lagi....pi tengok kaaaih ^^...

ni dia model,terus pakai baju baru beli hahaha ^^...

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...