Thursday, May 5, 2011

Contest Sempena Birthday Lana nanti

Lana rasa mcm nk buat contest untuk follower lana...lana jarang buat contest, ada pun bukan contest tapi bagi duit raya mcm kat sini.Tu pun biasa2 je, xde la lumayan sangat kan...

sekarang lana punya follower pun dalam 150 lebih jer...tak ramai pun...lagipun lana bukan jenis pi follow orang suka ati, lana ni memilih ahahaha, tapi lana baca je (ego la tuh hihihihi)

agak2, kontest pasal apa yang senang ek? hadiah tu lana rasa macam dah tau nk bagi apa..benda tu lana nk beli pakai sendiri dan nak hadiahkan sekali pada follower lana ni...

tapi lana rasa lana xmo buat kontest yang like2 tuh, orang yang berpengaruh senang nk menang...so lana nk adili dengan guna hakim berdasarkan gambar hehehe...nanti hakim yang pilih gambar tu...

tapi lambat lagi, tunggu hari besday lana, baru lana umumkan contestnya hehehehe.... tunggu!!!!

3 orang yang tak busy ^^:

kinN~ said...

nak join sis! hihi. ari ni besday kin, tp xsempat nk wat contest sbb baru abs final exam. hek2

Selamat Hari Lahir Kinn =)

~IekaZakaria~ said...

Kakak cantik...
kite dh cter pasal INNER.. ngeeee :P

Redbloodsnow said...

eh..ade contest ea. nk terjah la..hehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...