Thursday, May 5, 2011

Apesal ni? Apesal la korang ni??Apesal boleh naikkan traffic korang!!


A'a betoi...lana baru ja try ni...tak susah pun nk apply apesal.com ni...jom pakat pi tengok kt apesal.com ni.


Apesal.com ni sebenarnya berfungsi macam geng blogger gak la, boleh ping entry kita...tapi syarat apesal.com ni kena letak widget apesal (macam lana punya widget tu kat bawah header blog, yang ada thumbnail cerita tu)..


fungsi apesal.com ni, bila korang nampak ada cerita yang besh kt widget tu (cerita daripada blogger lain), bila korang klik, pastu korang akan di direct kan terus ke apesal.com...daripada ctu baru korang leh klik balik cerita yang lebih banyak..pilih ja korang nk baca entry apa...kiranya thubnail yang kt widget tu berkaitan dengan post entry daripada blogger lain la....secara tak langsung korang promote korang punya blog kan...traffic pun silap haribulan boleh jadi berdoooyuuuun tiiibaaaa hehehehe....


ermmm korang faham x mcm mana nk buat semua tu? senang ja, apa kata kalau korang explore sendiri, kalau explore korang lagi faham hehehe...kalau ada orang mintak lana try tunjuk mcm mana nk ping entry segala, nanti lana buat (tu pun kalau ada orang mintak la yer ahahaha)...lagipun kat apesal.com tu dah ada tutorial mcm mana nk ping entry dan sebagainya, cuma rajin dengan malas ja nk pi jenguk kat sana hihihihi ^^...


klah, lana nk balik kg ni, mayb entry yang akan kuar nanti entry autopublish je hahahah....doakan lana selamat dalam perjalanan balik kg yer (esok ada kenduri arwah di rumah mertua)


ok, dada, didi, dudu ^^


4 orang yang tak busy ^^:

OreO HitaM said...

Amboi gila traffic sungguh no..

eddy said...

yurp...totally agree...bagi aku...apesal is the best way untuk unitykan dan promote blog...sistem dan cara yang digunaakan mmg terbaik... berlambak pelancong ke blog aku dtgnya dr apesal

Redbloodsnow said...

zie dh pernah join benda alah ni. tp tak aktif..hahaha. tak tempek pun widget dorg :P

BHAIHAQI COOL said...

Yaaa~~ mmg Cool ~~

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...