Wednesday, May 4, 2011

Hanya seringgit boleh on facebook sehari??

hi gurls and guys ^^....

ermmm korang sure ada sorang satu kan akaun facebook? kadang2 ada yang sampai dua akaun sebab nak main game kt facebook tu kan kan kan (termasuk la lana ahahaha)...tapi kadang2 susah nk online facebook kalau korang kuar pi berjalan2, ya la, dah pc or laptop dok kt umah, takkan nk angkut sekali kan....

selalu lana perasan la kan, bila hujung minggu je, sabtu ahad, sure status kawan2 tak berupdate pun..sebabnya masing-masing sibuk spend masa dengan family, termasuk la lana...lana kalau balik kg ke, dengan hubby ke, tak dak masa dah nk belek2 facebook ni ha....

tapi sekarang ramai dah pakai smartphone kan...at least boleh la tengok facebook thru telepon kan..boleh tengok status kawan2, tetiba dapat tau dia kt tempt yang sama, boleh jumpa, tak gitu?? hehehehe

macam mana pulak dengan bayaran bulanan? ada setengah pekej telco sampai beratus sebulan untuk data pekej je ...belum masuk call or sms lagi kan...


tapi digi ada buat plan baru..besh woooo!!! korang boleh surf fb sehari hanya RM1...singgit ja beb...sebulan baru rm30, xdak la smpai beratus2 kan....apa tunggu lagi?? klik la cni...




0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...