Saturday, May 21, 2011

Ishak Hafiy yang sangat pembersih ^^

Hi hampa ^^...kali ni kami nak cita pasai anak menakan kami lak...nama anak menakan kami ni Ishaq Hafiy ^^..nama seorang nabi ^^...

ni gambar ishaq masa dia kecik2 dulu...dan gambar ni dia dah membesaq sket hehehe...lain kan dengan sekarang ni (gambar latest kt bawah ni ha)

Hujung tahun ni ishaq atau nama manjanya ichak ^^, akan berumur 3 tahun ..ermmm apa yang kami nk cita pasal ichak ni, ichak sangat permbersih okeyh ^^....

  1. kalau selipar ichak basah, dia tak mo pakai selipar tu...dia rela lap smpai kering baru pakai selipar dia...tak pun dia merengek mintak mak sedara dia dukungkan dia, aaaish ....
  2. klu ichak poo poo, dia tak kan duduk, biar la macam mana sekali pun..pastu dia akan dok bgtau je " ichak eyak ni " hahaha..kalau ajak g basuh, laju jer ^^...ada sekali tu, ichaq mengantuk sgt2, kami dah on da way balik dari giant ke rumah, u know what, ichak tdoq sambil berdiri, huhuhu sian, sebab dia eyaaak hehehehe
  3. alang dia suka cium dia, pastu jilat pipi dia ahahaha...kami memang suka buat mcm tu kt dia, sebab dia akan lap sesungguhnya...tak pun ichak akan nagis, alang n angah memang suka usik ichak hahahaha...
  4. kalau makan lolipop ichak punya, kena g basuh dulu, pastu baru bagi dia balik, sebab dia tak nak bekas orang, eksen kan hahaha....
  5. kalau makanan yang jatuh, jangan harap la dia nk kutip, ichak kan pembersih hehehe....
  6. kalau pi playground kan, ada lantai yang berlumut sket, dia takkan pijak okeyh, lalu sebelah pun tak nak hahaha.....

tapi kalau ichak kiss, dia akan kiss lips orang..tak kisah la sapa2 pun hehehe... ni la ichak kesayangan semua ^^ (dulu masa ichak umor setahun, kami panggil dia ulat sagu atau ulat molong tu ha, sebab putih gebu hahahaha)
dan macam shahz jaszle junior dah gambar ni hahaha ^^..tapi jangan tak tau, ichak sangat terer main iphone mama ichak bukak youtube tengok thomas n his fren sendiri okeyh ^^..siap tau yang mana youtube go go thomas ^^

peace ala ichak ^^

gambar ichak setahun yang lalu ^^


haaai, bila la kami boleh dapat anak ni? asek time subur je ada kt KL hahahaha oppsss :P

3 orang yang tak busy ^^:

puanbee said...

oh comel ,,bukan anak lana ingatkan anak lana ...hoho

LanaBusyBee said...

ahaha akak ni, sy br kawen setahun, cita pasal sy mengndung pun xdak dlm blog sy, xkan boleh ada anak dah ahahaha

puanbee said...

ahaa umur kita sama kot , lg 3 tahun nk 30 kan kan

dah buat review blog lana tapi autopublish pada 27 , 11 am tau ...bee balik kampung waktu tu

http://puanbee.com/segmen-puanbee-review-blog-lanabusybee/

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...