Friday, August 20, 2010

Cuba teka perasa apa ni?? (Dapat duit raya lah )

Jom main teka teki dalam bulan puasa ni nak?? hehehe...dan aku rasa sangat bermurah hati nk bagi duit raya..Ya duit raya dari aku seikhlas yang mungkin la...dah nama duit raya, mana leh bgtau brapa ringgit kan ahahaha...so sapa nk cuba, cuba je la....

Cara-caranya sangat senang.

1. cuba teka apakah perisa slurpee di bawah ini? ada dua perisa yer kengkawan..sila nyatakan yang merah dan juga yang kuning...

2. emailkan jawapan anda pada aku firbee@gmail.com . kalau post kat dalam komen, nanti orang tiru jawapan korang kan kan kan ^^

3. so sapa cepat, dia la dapat...tarikh tutup 31 hb 8 ni, hari Merdeka...Akan di umumkan pada 2 hb 9 ni Insyaallah...

4. tak perlu jadi follower pun, aku xmo paksa, nk join, join je la kan...so kalau korang nk hebah2 pada sesiapa pun, sila la...dan juga tak perlu untuk membuat entry pasal ni...terpulang la pada korang...ni memang peraduan suka hati aku yang ikhlas hehehe..


so apa tunggu lagi?? bukan senang nk dapat duit raya kan...nk hint tak? tunggu next entry aku heheeheh....

6 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

Ini 2 perisa kan awk campur...danish selalu je beli hehe...

LanaBusyBee said...

ye la dua perisa la tu kan....sbb tu sy suh teka dua kaler tuh ...

Mohd Naim said...

jagung dgn straberry...

nie xposa ke? nampak cerah jer kat luar tu..hehehe!!!

Saliza said...

jap2 beli kat 7E mn ye. nak pegi terjah skang hehe die selalu lain 7E lain perisa

LanaBusyBee said...

naim : ni bebtul nk meyertai ke x ni? hehehe uish posa la, adeeh xlarat nih

kak seli : ssh nk bgtau tempt dia, lupa lak nama tempat tu apa, sg jelok, eh apa ntah hahaha

E K A said...

terliur nya tgk slurpee ni.dah lama teringin ruby.tp kat sini tak de 7E.nanti balik malaya nak mkn

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...