Saturday, April 7, 2012

Cheezy Wedges Homemade ^^

Hoh, i memang penggemar cheezy wedges ni...pi KFC mesti beli...kiranya side dish yang wajib ada la hehehe....

tapi memandangkan sekarang ni hubby i tak mo bagi i pi makan fast food, konon nak support wifey dia ni diet la konon kan hahaha, so i terbeli cheese powder dari member i...ala yang website dia www.superdupermak.com tuuuuh ^^  so kalau korang nk, korang leh pi belek2 kat blog dia...dia ada bagi tutorial macam mana nk buat cheezy wedges yang sedap ni..oklah, i bagi link la...klik cni yaaaw ^^

 

tapi kan, kalau nak diet, mana leh makan cheese n kentang ni kan? sapa kata tak boleh? boleh untuk secukup rasa ja, jangan la makan sampai kenyang burrrp Alhamdulillah hahahaha.....

so, apa lagi try lah...memang sedap cheese powder ni, nak buat pun senang...i guna plastik je, pastu tebuk pada hujung plastik dan here we go, buat macam kat atas tu hehehe.... makan, sedap, di tanggung halal ^^

Published with Blogger-droid v2.0.2

1 orang yang tak busy ^^:

NoRaiNi aHMaD said...

hahahaa.. glemer i ;)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...