Tuesday, April 17, 2012

Alhamdulillah...My First day ^^

Alhamdulillah setelah 3 bulan menjadi surirumah sepenuh masa, akhirnya aku (aku plak dah hahaha) kembali bekerjaya....ikutkan hati memang tak mo keja, lebih selesa buat keja2 di rumah, tapi ikutkan hutang yang ada tu lah yang mewajibkan aku keja huhuhu....lagipun ada rasa boring gak dok rumah saja kan (eh mana ada buat keja umah la hahaha)

So aku keja di sebuah company yang supply corporate gift, mcm tshirt, baju koprat, beg dan macam2 lagi...semua pun ada, just bagitau ja nak apa...jangan dok tanya nak beli kerusi meja lak ek? kang aku lempang kang hahahaha....

Hurm oklah, setakat tu saja nk bagitau kat cni hahaha...kot2 la ada sapa2 nk cari barang2 untuk buat gift, mai bgtau ja naaaa ^^

2 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

kerja rajin rajin yer dik non

LanaBusyBee said...

baik kak non ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...