Wednesday, April 4, 2012

Reunion kecilan dan first time ^^

Oh sebenarnya ni cerita lama, tapi disebabkan diary, so kena tulis gak muahehehe....3 hb 3 yang lepas, i n 4 orang lagi my fren, bercadang ke rumah my BFF Fishah...i ada pernah tulis pasal wedding dia dalam blog ni, boleh refer cni yer ^^

Ni semua kawan2 i masa sekolah teknik balik pulau dulu...satu kelas, kecuali Rabiah (i kenal masa i pi rumah depa2 ni kt polimas) dan CIkda, dia satu sekolah tapi kelas lain...ahh tak kisah, janji kawan2 i suma tu....

Rumah fishah ni dekat Sik Dalam....so i drive dari Alor Star, selepas hantar hubby kt umah mak dia, then terus ke susur keluar gurun...so kitaorang tunggu dekat ctu....sorry girls i lambat hihihi....

Fishah masak sendiri lunch jamu kitaorang makan...Alhamdulillah, thanks fishah, kenyang hehehe...anak fishah pun dah setahun lebih dah...dan fishah semakin berisi, barulah comel ^^ muahehehe....

So jom layankan pic sekeping dua ja ni muahehehe


 
dari kiri, me, wan salmi, rabiah, fishah n sue....cikda tgh snap pic ni , jgn mare sayang hehehe

omai, tak suka la kalau aku camwhore dan aku yg pegang camera, sah2 nmpk aku tembam yang sedia tembam hahaha

Lama jugak kitaorang borak2, sembang2...lebih kurang pukul 4.40 ptg, kami pun berangkat pulang...hubby dan sibuk beli tiket dah....dia ajak i sekali tgk bola kat stadium.....rasa macam malas sangat nk pi, tapi my fren kata, enjoy la sementara masih xdak anak ni, nanti dah ada anak susah nk kemana-mana dah...a'a betul gak, so i setuju jeeerk ^^

my hubby pun first time bawak i masuk stadium...ye la, time dah kawen ni la nk bawak masuk stadium pun kan hahaha, masa berkawan dulu, jangan harap la miahaha....i agak nerves sebab first time masuk stadium tengok bola hahaha....awal2 lagi polis dh suruh i tinggalkan botol minuman, tak boleh bawak masuk....alaaaa nanti dahaga macam mana? huhuhu, air kosong sahabat karib i tau huhuhuhu

malam tu, Kedah vs Selangor....

so ramai jugak la penyokong yang datang....ya la, selangor kan musuh tradisi kedah hehehe....

dan keputusannya kedah 1- 0 selangor yeeeay, tak sia2 pi stadium....and now i dah tau dah suasana mcm mana kalau tengok live di stadium hehehe....

me n hubby....hahaha, muka tak leh blah la hubby tu, macam baru bangun tdoq saja wakakaka
dan ni hubby's nephew dan kawan dia....hoyeeeah....nanti nk pi tengok lagi masa kedah lawan kelantan...baju jersi kedah dah beli ni, iyaaah semangat hehehe....
Published with Blogger-droid v2.0.2

1 orang yang tak busy ^^:

Nur A'dawiyah anak-ummi-abie said...

jmpa fishah masa lepas pantang..dia mmg makin comey..hehehe...wlupun sekampung n depan rumah..jarang sesgt jmpa dia..so sowi yer shah...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...