Thursday, April 5, 2012

Perubahan DIriku ^^

Hi...saja i nak share gambar2 pasport masa muda mudi sehingga sekarang miahaha....nasib baik la i simpan, so boleh di jadikan kenangan untuk anak cucu nanti...tau my hubby kata apa pada i masa dia tengok pic2 ni? " abang takkan ngorat b pun kot kalau terjumpa time kurus ni" uweeeek, yo la tuh kan hahaha....

 
gambar paling kiri atas masa i form 1...nerd je kan muka..denagn berspek bagai hehehe...tapi i memang skema pun hahaha

gambar yang tengah atas tu masa i nak masuk matrik...ok sket la kan, tapi stil kurus huhuhu

gambar paling kanan atas masa i masuk utem...ok, mula mengembang, sebab duduk rumah saja miahahaha

gambar bawah paling kiri, masa snap pic untuk alumni card....ni la hasilnya setelah belajar di melaka selama 3 tahun setengah, temban usah di cakapkan lagi hehehe.....

gambar yang tengah bawah tu, masa nk apply kerja..masa tu menganggur ^^

dan paling kanan bawah, gambar sekarang la hahaha....pi snap untuk kad nikah hahaha....tembam nya i, tu baru pipi, lum lagi body hahaha....

iyaaaah berusaha untuk kurus, macam zaman utem dulu pun dah ok dah....xmo zaman sekolah, cekeding sangat hehehehe
Published with Blogger-droid v2.0.2

1 orang yang tak busy ^^:

NoRaiNi aHMaD said...

kad nikah? boleh apply ka wei? camna nk apply? nk buat jugak!

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...