Tuesday, April 24, 2012

CONTEST ARIEFATIN SHOP LOVES YOU ♥ ♥ ♥

Berita baik untuk gadis2 yang suka berhijab ^^...Di sini aku nak war-warkan satu contest yang di anjurkan oleh my kezen (aku partner juga dlm biz ni ^^)

So apa tunggu lagi, jom join CONTEST ARIEFATIN SHOP LOVES YOU yang berlangsung dari 23 April hingga 23 Mei ni sahaja ^^

Yang menariknya kontest ni, ada 3 pemenang, so peluang nak menang tu sangat besar ^^...setiap kategori mempunyai syarat2 tertentu ^^

KATEGORI 1- GAMBAR LIKE PALING BANYAK
1.Mesti Pelanggan ArieFatin SHop
2.Bergambar & bergaya dengan produk yang dibeli dari ArieFatin Shop (shawls, inners, accessories, tudung bawal)
3.Selepas mendapat kepastian dari pihak kami, anda boleh mula melakukan kempen untuk gambar anda
4.Baucer rm10 menanti untuk anda meneruskan pembelian di ArieFatin Shop
5.Postage ditanggung oleh pihak ArieFatin Shop

KATEGORI 2 - CABUTAN BERTUAH
1.  Mesti pernah membeli barang daripada ArieFatin Shop
2. Share gambar yang pernah dibeli di page ArieFatin Shop dan di wall FB anda
3. Cabutan dibuat secara manual (gambar dan bukti akan dipaparkan sebagai keputusan cabutan)
4. Baucer RM7 menanti untuk anda meneruskan pembelian di ArieFatin Shop
5. Postage ditanggung oleh pihak ArieFatin Shop

KATEGORI 3 - ENTRI BLOG ATAU STATUS FB TERBAIK
1. Tak perlu beli barang daripada ArieFatin Shop
2. ‘LIKE’ page ArieFatin Shop
3. Perlu tulis entri blog atau status FB “KENAPA SAYA SUKA ArieFatin Shop”
4. Bagi entri blog -> sertakan link page Ariefatin Shop di blog anda dan share link blog anda di page   ArieFatin Shop
5. bagi status FB -> tag page ArieFatin Shop ketika mengupdate satus anda
6. Baucer RM5 menanti untuk anda meneruskan pembelian di ArieFatin Shop
7. postage ditanggung oleh pihak ArieFatin Shop

SEMUA KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN PADA PUKUL 10 MALAM 23 MEI 1984

Best kan? sapa yang tak pernah beli barang dari ArieFatin Shop pun boleh join kaaaan ^^ (join kategori 3), kalau nak join ketiga2 kategori pun boleh ^^ (tamaknya you all ni hahahaha)

So jom tengok gambar hadiah2 yang akan di menangi...sapalah agaknya badan yang bertuah tu kan ^^





Untuk maklumat lebih lanjut, apa kata, pi like facebook ArieFatin Shop dulu ^^... Kat situ banyak lagi info dan mana la nak tau tertarik dengan tudung2 dan shawls yang kami jual ka heehehhe...

So GOOD LUCK ^^

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...