Friday, April 6, 2012

Mendesign dan mencetak Business Card

Business Card anyone?? hehehe....la ni, dah jadi trend, jadi blogger pun ada business card uuu...curlasss ko maria hehehe....

so i pun tak melepaskan untuk buat business card untuk busines i lah, i ni bukannya blogger fames pun nk berbusines card untuk blogger miahaha....

so ini adalah hasil titik peluh i sendiri, dari design hinggalah siap...printing i hantar kat kedai ja la kan....takkan i nk print dengan printer cabuk i kat umah tu hahahaha

i memang sangat puas hati dengan kualiti printing ni...dah la boleh pilih je nk buat kaler apa pun, tak kisah, kertas lak 260gsm, tebal tu, macam kad raya dah i rasa...ermmm rasa macam nk buat kad raya sendiri la plak nanti hihihi....nk mintak hubby i lukiskan hihihi
 
dan ini business card untuk kawan i ^^ ni blog dia..  dia yang nak design macam ni, i ikut je la...sorry ani, hang nak kaler pink, aku pi wat pink peach hahahaha

 
dan dia di datangi dalam bentuk box macam ni ^^...

so pada sesiapa yang nak tempah buat business card mcm ni, just email pada i yer firbee@gmail.com...nanti i kasi harga sekali harga design...u boleh pilih sampai u rasa puas hati ^^...so apa tunggu lagi?? hihihihi


Published with Blogger-droid v2.0.2

3 orang yang tak busy ^^:

NoRaiNi aHMaD said...

hahahaaa..tak pa.. aku suka ja.. tp kad hg lg cun, mana aci! hahahahaa

LanaBusyBee said...

hahaha, xpa nnt kad hg habih, aku buat lagi cun...yg aku buat tu mcm bukan pink ja kan hehehe

MUA asmahdisa said...

Wah...kreatifnya.. :)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...