Sunday, April 8, 2012

Dari sijil bertukar ke kad

Apa yang sijilnya? Apa yang kad nya? hahaha...sijil n kad nikah la....korang bayangkan kalau nk g honeymoon ke kan, takkan nk usung ke hulu ke hilir sijil nikah tu kan...so haruslah ada kad nikah, tak ke senang hehehe

 

kalau ikutkan memang tak nak buat, tapi memandangkan dulu i n hubby kan berjauhan, bila dia mai KL, pastu kitaorg stay hotel, kang naya kalau kena tangkap tak bawak sijil nikah kan hehehe...

kalau tak silap i RM30 je kad ni ha...senang la letak dalam purse kan...tengok pic hubby i, macam lawak ja kan hahaha....dia kata macam mat indon muahahaha....

so nak pi honeymoon mana2 sekarang ni, dah senang dah...ya la, kan kami ni tak dak anak lagi, kang dok kata kapel2 dah masuk hotel, no no no ^^
 
Published with Blogger-droid v2.0.2

8 orang yang tak busy ^^:

YOI said...

eh ruby..boleh tukaq dah ka klo belah kedah? dia nak ape je eh masa apply? gambar dengan sijil asal dua2 ke?

gnesop poseng said...

sop x buat pun kad nikah.. heheh
pakai sijil jer lah :)

LanaBusyBee said...

@yoi : a'a memang dah ada pun...dia nk dua keping gambaq, dan sijil asal kedua2nya

@gnesop : xpe sop dh ada anak hehehe...

Rapunzel Cikilolo said...

ooo dah ade eh skang...?

Salbiah bt Karim said...

oo kalo kat kedah kena apply eh. sbb kat ganu mmg dh siap2 diorang buatkan. selepas sebulan kawen br dpt skali ngan sijil nikah.

Emma said...

RM30 ringgit untuk 2 card ker?

Princess of Sun said...

saya pon dah ada... :-)..senang tak yah usung sijil nikah yang besar itu..

LanaBusyBee said...

rapunzel cikilolo : a'a dah ada dah, rasa 3 tahun dah ada

salbiah bt karim : a'a kena apply, kebanyakkan kt negeri lain mmg buat siap2 dah pun huhuhu...

kak emma : a'a untuk dua kad, so total RM30...

princess of sun : tu la kan...senang sgt2 ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...