Thursday, March 24, 2011

Yusry KRU balas tweet, haruslah syok ahaha

Kisah lama ni..baru nk update, miane ya kawan2 ^^....

Sekarang ni memang facebook dan twitter lah yang menjadi platform pada kita untuk bersosial...platform ni gak la artis2 lebih dekat dengan peminat2nya, lagi2 dengan twitter...

tak kurang hebatnya, Yusry KRU...Twitter Yusry ni memang di tunggu2 segelinter peminat setia KRU termasuk la lana hehehe, ye la, yang ada pun Norman KRU saja...tapi nk tunggu Yusry balas twitter memang la susah, gamaknya ramai kot yang tweet dia...

tapi misi lana berjaya, walaupun menggunakan ayat mengayat ahahaha...idea dapat lepas dengar lagu terbaru KRU tu la....

ni ayat mengayat ^^
 

dan ini pula balasannya ^^ wehuuu



susah wes nk tunggu Yusry reply...mcm ni baru berjaya ahaha, boleh la kan, senyum sampai ke telinga la hari tu lana ahahaha....


p/s : Nak bertweet dan berfacebook mcm kawan2 kita yang ada smartphone? tapi kita pakai handphone biasa saja, dengan digi dapatkan opera mini dengan percuma saja..kini anda boleh berfb dan bertwitter mcm kawan2 anda yang lain jygak ^^

1 orang yang tak busy ^^:

Mama Gee said...

x reti main twitter...tweety je pandai :)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...