Friday, March 25, 2011

Kueh Cincin idamanku setiap masa

Pic credit to farawmdean.blogspot.com ^^
Sapa orang sabah? angkat keyboard (pinjam ayat kak ida ahahaha) femes kan kuih cincin ni kat sabah kan...lana suuuuuuka sangat laaaaaah....cari kt area KL ni xdak pun huhuhu...

First time lana makan masa opismate bawak balik dari sabah la...tu pun dah berumur 23 thn ahaha....not bad, sebab dia tak manis sangta, ada kelat2 sket, ish memang suka laaa....
dari hari tu, memang biskut kegemaran lana la...makan sampai sakit tekak hehehe...so nanti lana nk g sabah, lana nk beli banyak2 buat stok setahun ahahaha....xmo ar kirim barangg kt lana, sebab lana nk beli kuih cincin banyak2 kekeke....

4 orang yang tak busy ^^:

Roxy zai said...

weheee!!tgh angkat keyboard nih!! hahaha..hri tu beli byk2 n jual kt uia ni..lakuuuuu!!! ^_^

Mama Gee said...

dulu bila member balik kpg selalu bawak balik kuih ni..masa tu lah br rs...sedap gak ya..hehe

Redbloodsnow said...

oh kat sana pangin kuih nih kuih cincin ea. kat sini panggil kuih ape entah ek..lupe lak zie. tp bkn cincin la...hehehe

btw, zie just nk gtaw, i wear ur DIY flower clip yg lana bg zie aritu. n zie promoting ur blogshop as well..hehehe

check it out at --- http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/03/suka-bermakeupbut-big-pangkah-kat.html

Aynis Jaya said...

Saya Mohd Ayoh dari papar Sabah, memang buat bisnis kuih cincin.Saya baru saje buka kilang kuih cincin resipi tersendiri.So kuih cincin ni still new di market sekitar Kinabalu Sabah.Ada pek 9 biji,21 biji & 48 biji.Kalo nak beli bole email ke aynisjaya@gmail.com.my or sms 0138578894...penghantaran guna poslaju ikut berat la..thanks

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...