Monday, March 14, 2011

Cool Blog

Cool blog . Lana sangat addicted dengan cool blog sekarang ni ahaha...

ala, sebenarnya ni adalah Bubble milk tea, penah x korang minum milk tea pelbagai perisa, pastu ada bubble dalam tu? layan seeeyh, so sekarang ni, dah di komersialkan dah...siap ada brand lagi, brand cool blog hehehe...

lana paling suka milk tea la, pastu perisa lana suka honeydew, and original...harga dia dlm RM2.50 dengan bubble, kalau milk tea berperisa RM1.80 sahaja....

ada jugak pelbagai dessert kt cool blog ni, milk shake, yougurt, ice blanded, yang beshnya ada bubble tu atau di panggil dengan nama lain black pearl ^^...

cool blog ni ada di seluruh malaysia, so kalau nk tau outlets dia, jom pi singgah cari kat website dia www.coolblog.com.my

try lah dulu, baru tau mcm na rasanya ^^

p/s : terus lana berangan2 nk bukak satu outlet cool blog ni, kena ada rm88k la, mana nk cekau? huhuhu

10 orang yang tak busy ^^:

habsahharun said...

sy pun pernah minum ni..
beli yang volcano ape ntah mane die..
rasa cam ABC ade gak..
sedap kalu minum time panas2..

Azueriena Norash said...

suker2...kiter suker yg ala2 cincau tuu...yg nie silap2 tercekik nak minum...heheheh....

salam kenal2....jom jjcm kat blog kiter plak

Anonymous said...

hyperlink no. 2 tu salah. hahaha. takdak dot my.

haaaa. macam sedap ja ayaq ni. dulu masa keja supermarket rajin gak minum bubble tea ni. mmg sedap aih. tak penah plak minum coolblog. nak cari la pasni.

LanaBusyBee said...

habsah harun : tu la, skeg ni time hujan, lana layan gak hehehe

azue : thanks for dropping by ^^..ok2, nnt lana singgah sana ^^

anon : huhu sorry, dh betulkan dh ^^ tq yaaaa

Ogy said...

mcm beshh....
lama tak minum bubletea ni..

Emma said...

kak-M pun memang suka cool-blog ni, selalu beli kat giant sek.13, macam2 perasa ada

Redbloodsnow said...

yunk...milk tea is my fav. tp jarang bebenor zie nk gulp kan benda alah nih. now ngidam sudah :D

pssttt..jam 2pm nnti, check out blog zie ek. special entry for lana ttg clips tu...hiksss

Zaza said...

zaza suka minum coklat blog dgn oreo blog..sodapp

SyUhAdA said...

syu suka mnum jgk..
suka milk tea + pearl..
mmg sedap..

LanaBusyBee said...

kak gee : kt mines ada satu kak, kt alamanda xtau la ada ka x, rasa mcm nk bukak satu ja hehehe

emma : tu la kan besh2

zie : thanks zie ^^kt sana xde ke zie? lana nk bukak cawangan kt sana gak la hihihi

zaza : sedap ek, ok2 nnt lana try kasi post cni hehehe

syuhada : kan kan syu^^ give me 5, taste kita sama ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...