Friday, March 18, 2011

segmen bersama puanbee.com

Sorry guys, lama x update dan tak blogwalking...lately memang xdak mood nk berblogging ni, bukan sebab xdak BE (ada jer hihihi^^) tapi mmg xdak mood, tak tau la pasaipa huhuhu...

so lana tarik nafas panjang2 untuk menulis entry ni hehehe...fuuuh, ok dah lepas ^^...

thanks pada korang yang sudi singgah kt blog lana ni, ada masa lana pi jalan blog korang balik yer ^^...dan hasilnya, jeng jeng ^^, lana ternampak segmen bersama puan bee ^^..ooo nama kita sama, tapi puan bee kata, bukan nama sebenarnya Bee, lana mmg bee tu mmg nickname seharian di opis dan di rumah, cik bee lah, bee la larut malam la ahahaha....

ok2, stret to the point ^^..puan bee ni adalah blogger tegar..eh2 bukan, eh ye la, sebab puan bee ni berblogging sepenuh masa bukan macam lana ni, lana time lapang je boleh update blog, tu pun kalau ada mood dan rajin hehehehe....

so, disebabkan puan bee ada segmen ni, lana nk join la...jom korang join sama2....senang ja nk join segmen ni...
12032011861 Segmen Bersama Puanbee.com  : Review Blog 
kriteria2 nk join segmen bersama puan bee ni senang ja pun...apa kata korang rajin skit pi klik dan baca kat blog puan bee kan ^^ ni ha url nya ^^

lana dan dah buat dah...cuma tunggu untuk di riview jer ^^..klah, banyak benda lana nk kena setel ni, nanti lana sambung berblogging lagi yer ^^....

take care yaaaaw ^^

1 orang yang tak busy ^^:

Puanbee said...

eh terima kasih join hee..tunggu giliran yer..nama kita memang bee lah hikss...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...