Tuesday, March 8, 2011

Anonymous dan Bunga Tanjung

Dalam diam-diam, akhirnya silent reader blog lana pun mula bersuara memberikan pendapatnya ^^...dan telah lana katakan pada entry sebelum ni, xsemua anon tu busuk kan ^^..napa lana kata mcm tu? sila baca komen anon di bawah ni daripada entry Bunga Tanjung ni..

" saya dah pakai bedak ni dah lama,ada sepuloh tahun kot,kadang beli kadang x beli. bedak ni bagus untuk exfoliate muka,buang2 kulit mati,dan sape2 ada masalah blackheads yang tegar,boleh cuba.blackheads akan berkurangan dan muka akan bersih sikit.pastu kalau badan senang berkudis pun bagus,time mandi tu sental la mana2 yang patut.kulit akan nampak bersih.cuma saya takleh tinggalkan on skin lama2,saya rasa miang.tapi produk ni mmg bagus,100%natural "

Pada sesiapa yang ada blackhead tegar tu, boleh la mencuba Bunga Tanjung tu, lana tengah ada stok sekarang ni, hanya RM2 sepeket..tu kalau korang malas nk kuaq pi beli la kan, lana ada jual...

Untuk krim muka, sebelum ni , lana pakai je lotion olay tu, lotion bagus untuk kulit muka berminyak mcm lana ni (lana pakai masa belajar di utem dulu sampai sekarang)..tapi sayangnya lotion olay tu xdak spf dan anti ageing...so lana try pakai white perfect daripada loreal..hohoho, xdak kesan apa2 jugak la...dah habis pakai,(sebulan jugak la bertahan), lana bertukar kepada olay total effect, so far, baru seminggu pakai, dah nampak perubahan sket ^^

digandingkan pulak dengan black soap daripada puteri rembulan...harap2 muka lana xdak masalah lagi ^^..dua kali seminggu pakai scrub bunga tanjung weehuuu ^^ 

apa-apa pertanyaan boleh la emailkan pada lana yer firbee@gmail.com =)

p/s : untung jadi ensem ni, most wanted, tapi bukan dengan polis la, tapi most wanted yang boleh dapat iphone 4 sebijik, wohooo besh ^^

4 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

kak-M pun pernah guna dulu masa muda remaja, fuhh memang kulit gebu saja. La ni tak dan dah nak ngelus-ngelus kuit bagai.

Rosmariza Abdullah said...

aku pon suka ruby pakai bunga tanjung tu>>masa lam pantang memang aku pakai tu ja...best2!

Zaza said...

nanti nak try la bedak tu

Puanbee said...

olay tu memang elok pakai seminggu dah nmpk kesan nya kalau lama lagi ler..

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...