Friday, March 18, 2011

Layout blog yang baru

ok2 update laju2...(mood nak balik umah beli nasik ayam, kesian pada hubby kt umah tak makan lagi ahahaha)

lana nk tukar layout ni..bukan tak suka, tapi dh berusia lebih setahun kot layout ni, dah naik cemuih dah lana tengok hehehe...cemuih tu jemu yer kawan2 sayang ^^...

lana nk tukar widget2, tapi main kaler of coz biru+pink hehehe (kalau la baby blue leh di campurkan biru+pink kan hehehe)....

so korang ada cadangan apa2 yang besh x? kalau ada, sudi2 la drop komen yer ^^....

4 orang yang tak busy ^^:

Bila Ku Kata Cinta... said...

boleh nak nampak girly2..n childish..tp kan lana...awak nyer template..bialah spacious sket..coz awak banyak entri...


kalau banyak corak2 kat blakang..cam terganggu gugat je..blogger nak bace..

anyway.juz my opinion tau..jgn kecik ati

LanaBusyBee said...

diana : eh apa diana ni?? suka ati lana laaaa, eh noo la, saja je gediks2 hehe...

yer timakasih diana kasi pndgn, mmg lana dok nmpk mcm tu pun, lana nk buat space yang lebar2 sket, kasi tenang hati nk baca, yer dak? hehehe

xde kecik ati la, suka lagi ada laaa, sbb ada yg sudi bg pandangan dgn blog cabuk ni hehehe...

✿....rossa alina....✿ said...

hmm..saya pn dah lame xtukar layout..malas la nak tukar..hmm..xkisah pn layout cmne yg penting dpt nampak tulisan.. :)

iLa SaHaR said...

bukan dah lama tak tukar layout .. tapi dah lama tak update blog... huhuhuhu

sedey...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...