Tuesday, August 3, 2010

Sedey (T_T)

Dah sebulan aku tak balik kg pas kawen....dan sebulan jugak la aku xberjumpa dengan suamiku...mesti ada suara2, "ada aku kesah???"...aku sangat kesah....dah alang2 aku nk balik, aku nk la amek cuti hari jumaat...ye la, hari jumaat kt kedah kan cuti...bukan setiap bulan pun aku amek cuti...dan korang pun tau, aku memang berjauhan dengan suamiku...masing2 dengan tugas masing2...aku redha semua tu, tiada rezeki lagi aku di tempat kelahiranku....

tapi cuti yang aku mintak, di salah tafsir pulak...tak pa la..aku redha saja la...lemparkan saja tohmahan yang tak berasas, semoga apa yang terjadi pada diriku ini, Insyaallah Allah Maha Adil...What goes around come around....Ya Allah, aku mohon padaMu, Kau berikanlah hidayah dan lembutkan hati pada orang yang tak memahami situasi aku ini...

5 orang yang tak busy ^^:

Mohd Naim said...

tu la cabaranya PJJ nie,

xpe nanti ada rezeki, dapat la tukar sana or dia yg tukar sini...

aminn....

Alida Ali said...

Sabaq ye ruby...dugaan tu..awat cuti awk tak approve ke?..

nedy said...

lahai...ape ke bengap benor diaorg ni tak consider lgsg other ppl nyer feeling... xpe bee sabor eyh... kita doakan agar ko ada rezeki kt kdah n bleh bersama2 ngn hubby-kun :)

Jard The Great said...

PJJ

ps: uits.. asal tak sedap lasagna tuu... cam tak caya. .ha ha ha.. sian korang ek.. dpt yg masin

Mizz_NuHa said...

alolo..sy phm perasaan tu..tmbh2 newlywed plak kan..

jz ignore those ppl..org xkan berenti berkata2.u urself yg kna pndai jg ati sendiri.sbb org xkan jg ati kter

nyway,slmt pngntin br..

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...