Monday, August 16, 2010

Tanks Game

Masa zaman korang kecik-kecik dulu kan, ada tak korang main game guna kaset tu? apa ek nama dia? aku panggil game kaset tu ja, mcm gambar kt bawh ni, lebih kurang la. Aku selalu la g lepak umah pak teh aku, dia ja yang ada game ni, aku dok layan main dengan sepupu aku la...siap pasang strategik segala bagai main game hehehehe

Sumber gambar dari Google

Balik kampung 2 minggu lepas, bosan sangat tak tau nk buat apa, aku dengan hubby munchy mmg dok mengadap pc ja..tak mengadap pc pun, mengadap hp, layan game hehehe..pastu dia dok tunjuk la game yang dia dok main...pastu tetiba aku teringat pasal game yang dulu-dulu tu..aku bgtau dia, alaaa game yang keta kebal tembak-tembak tuh, pastu dia kata game tank..terus aku google la...dan-dan ja hubby munchy aku dok buat lagu intro game tu, wahah, ingatan dia sangat la kuat...

google punya google, akhirnya aku jumpa yang ni. Wohoo layan seyh...sampai aku takmo makan nasik nak main game ni...ala dok rumah mak mertua, bukan nk kena buat apa-apa pun kan...duduk main game la kan hehehe...

Dengar muzik intro dia tu, boleh mengimbau kenangan zaman budak2 dulu heee~~~~

5 orang yang tak busy ^^:

z@f!r said...

hang ni saja tau bagi link. aku dok pulun main kat opis ni. tgh sedap marking paper, abis paper terabai. hahaha. thank u. hehe. best woo game ni. tambah² kalau wat custom made. tak agak² punya bubuh ayaq la. besi la. last² tank sendiri pun tak leh jalan. hahaha.

Cahaya Kegirangan said...

game feveret saya.. suka giler main game ni.. lelagi kalau main 2 org.. pastu rebut nak dpt power. hahah. best2.. tp game KASET tu dah rosak la.. nnt blk kg nak godek2 la, mana tau bleh btolkan lagi.

Liza said...

mario bros best giler dulu, mmg ralit ler kalau main

Sugar Land said...

ye la rubi! hang saja kan bagi link so kami pon jadik mcm hang. kah kah kah aku dok layan game ni kat opis. bos aku mesti pelik aku dok tekan kibod laju2 hahaha ha

kak seli said...

huhu sungguh epik sungguh game ini. saya pangge benda alah nih video game. mmg layan la main dulu. tp suke main mario bros. pastu main yg kingkong tuh ade pi spray king kong x mo bg jatuh haha. pastu dok main galaxy dok tembak2 kala jengking segala bagai kat outer space

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...