Thursday, August 26, 2010

Senang je dapat duit raya, xmo ka??

Bukan senang nak dapat duit mcm tu ja kan...semua benda skrg ni, memerlukan duit, masuk toilet pun kena duit, parking keta kena duit, parking blocking orang, dah telah-telah kena saman dengan polis atau DBKL ahahaha...so aku bermurah hati ni, nk bagi duit raya, tapi kena la join contest aku tu, cuba teka flavor slurpy tu, tu ja..senang kan....


ok2, meh aku bagi hint yang kedua...


flavor kaler merah tu - 2 patah perkataan,
1. perkataan pertama, orang perempuan semua tak suka kalau suami mintak bukak cawangan ahahaha
2. perkataan kedua, bau yang segar, boleh hilang rasa-rasa loya

flavor kaler kuning tu - 2 patah perkataan jugak
1. perkataan pertama - kak sab memang suka makan dia..apa-apa benda mesti kena ada dia...terdapat di secret recipe, fames la..tapi kalau makan sgt2, agak meloyakan la kot huhuhuhu...
2. wajib ada kalau nk celebrate harijadi..


Ha tu ja...senang ja kan^^..

cepat-cepat, tak ramai yang menjawab, peluang anda masih ada ^^

SILA EMAILKAN JAWAPAN ANDA YER ^^..jawapan di komen tidak terima dan tidak akan di published, sorry, ni syaratnya ^^

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...