Monday, October 26, 2009

Tag dari Kak Sufariza


Sorry ye akak, saya malas sebenarnya nk buat tag, tapi suka jer hehehe..
jom2 layan

Nama penuh: ala, suma dah tau..kang nnt org search kuar blog ni lak ahahaha (perasan)
Tarikh Lahir: 23 Mei 1984
Tempat Lahir: Kt umah, Kg Alor Setol
Tempat dibesarkan: Kg Alor Setol gak la

1. Siapakah nama kawan rapat anda sewaktu kecil?
- Nurul iza, memerangkap dua pupu aku hehehe...dia la aku dok gaduh n kawan pun, tadika sekali, sekolah rendah sekali, sekolah men sekali, sekolah teknik pun sekali hehehe...

2. Apakah permainan masa kecil yang anda ingat?
- tentula masak2, main dengan pisau pelit, tau x pisau pelit tu apa? ahahaha
- main tuju tin n selipar
- main lumba lari
- main cikgu2
- main polis sentri
- main nyorok2
(alamak, tingat la plak zamn kecik2 dulu ahahah)

3. Kalau anda gaduh dengan kawan anda, apakah yang akan anda cakap kpd mereka?
- tak ingt la cakap apa, tapi kebanyakkan diam ja

4. Di kawasan manakah tempat feveret anda bermain?
- depan umah tok aku...besh..tapi tempat tu dah xdak dah, pak teh aku dah besarkan rumah smpi tempat tu..so tinggal kenangan je la

5. Apakah cita-cita anda semasa kecil?
- nk jadi cikgu la hehehe

6. Apakah rancangan katun yg anda gemari dan masih ingat sampai skrg?
- aku rasa macam aku x tengok kartun sgt la ms kecik2 dulu hehehe...sama mcm kak sue, suka tengok popeye gak heee~~

7. Makanan ringan apakah yg anda akan borong di kedai?
- super ring, keropok durian tuh (ala yg bulat2 tuh), ding dang hehehe

8. Nyatakan seorang rakan zaman kanak-kanak anda yg anda teringin jumpa skrg?
- Fikri sbb aku suka kaco dia dulu....nk jumpa gak shahrul anuar, agaknya dia buat apa ek la ni

9. Apakah gelaran anda semasa kecik?
- family panggil atun
- kawan panggil awid, dikwid, beton <--- ahahaha lawak2

.

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...