Friday, October 23, 2009

Bukan reket badminton ataupun tenis tapi ia adalah pembunuh

Itulah hakikatnya benda di bawah ini...Ia menyerupai raket badminton mahupun raket tenis, tapi sebenarnya dia adalah alat PEMBUNUH!!

Ahahaha mcm ngeri ja sebut pembunuh...Pembunuh nyamuk dan serangga yang berterbangan je la hehehe...Nama betul dia apa ntah..Aku balik kg retu, sonok ja dok main benda ni untuk membunuh nyamuk...Nyamuk dah xheran dengan ubat nyamuk, memandangkan umah aku tu "terbuka" ahaha...senang ja la nyamuk nk masuk main2 lam umah aku sambil menjamah darah manis anak2 pak Harun hehehe....

Benda ni mcm agak kejam dekat nyamuk...Cara nak gunakan dia senang ja, tekan satu punat tu sampai lampu menyala seperti di bawah, pastu lalukan raket ni kt mana yang ada nyamuk, pastu bila dah terkena nyamuk dia akan bunyi seperti kita membakar nyamuk..boleh nmpk la api kt raket tuh, tapi bukan la menyala lelama, tapi dlm 1 saat mcm tu ja, leh nmpk cahaya ja hehehe...jaring2 kt raket tuh besi...aku xpenah lak pegang kt besi tu kalau lampu menyala, takut seyh hehehe...

2 orang yang tak busy ^^:

~ miss femme fabulosity ~ said...

mcm best je alat nie. mana nak beli? :) delivery kt uma i bleh?

LanaBusyBee said...

ahahah delivery kt umah u?? kt giant or carrefour pun ada la u hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...