Friday, October 23, 2009

Cloudy with a chance of meatballs

Hujung minggu lepas, dan janji dengan Nurin dari sebelum posa lagi nk g tengok cita ni..Nurin kalau dan janji, dia akan ingat sampai kita tunaikan...budak2 xleh dibuat2 main dengan janji tau hehehe...

So ari sabtu aku bawak la dia g tengok cita Cloudy with a chance of meatballs 3D version tau hehe...

Sebelum masuk hall tuh, dia ada bagi spek..Nurin tanya gak, buat apa nk pakai spek ni? aku jawab la sbb nk tengok cita tuh..Nanti rasa seolah2 mcm benda tu ada depan kita, kita rasa mcm boleh pegang, tapi xdak la leh pegang. Dia kata " aaa takut la angah" ahahaha..lawak ja Nurin ni...

Bila cita dah start, baru dia tau mcm na situasi tuh....So far, besh gak la cita tuh..Tapi 3D dia xdak la besh sangat mcm terkuar2 dari skrin..Biasa2 ja...Aku rasa mcm nk pi tengok Alice in The Wonderland ,Johnny Depp berlakon, tapi tahun depan la hehehe...

Tengah tunggu komuter kt BTS

Aik, mcm membongkok lak Nurin nih...

Uyeen n angah ^^



2 orang yang tak busy ^^:

Nurul.Farahida said...

aku nak tgk citer ni gak...

LanaBusyBee said...

tengok2 jgn x tengok ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...