Thursday, October 15, 2009

Sindrom Malas

aaaaaaish....aku xtau la pasepa malas sangat sejak dua menjak ni.....

Malas dari pelbagai segi
- basuh baju pun malas
- lipat baju apatah lagi kan
- tengok tv pun malas
- cita korea pun malas
- yang lebih agak musykil, nk main game pun aku malas
- nak bangun pagi pi keja malas
- apatah lagi nk iron baju kan


pelik..
napa aku malas sangat..


cuma aku xmalas, ialah tiga benda ja

1. makan - ntah rasa nk maaaaaaakan ja huhuhuhu

2. tdo...ni lagi la...bila dah makan, sure nk tidoq..ptt la semakin tembam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3. rajin lak aku wat keja projek yang tgh kritikal....sbb aku kesian kt supervisor dan yang lain2 kena marah dengan customer, mayb sbb tu aku rajin la kot

tapi, kt bilik aku, sumpah mcm tongkang pecah huhuhuhu....aaaaaaaaaa malasnyaaaaaaa

2 orang yang tak busy ^^:

~ miss femme fabulosity ~ said...

mandi malas taaakkkkk? hak hak hak.. bile bace topik malas nie,teringat kat miss world tahun bape ntah.. soklan yg dia dpt "is u are giving a chance, what you u like to change (to the world)?"

she answered "laziness"

sbb dia ckp penyakit malas takde obatnye..hehehe..bijak2.. (^_^)

LanaBusyBee said...

mandi mula2 memang malas..tapi skrg tidak lagi hehehe..mayb sbb bf i selalu marah i xmandi, so i dah jadi rajin mandi hehehe..

a'a kan penyakit malas mmg xde ubat..diri sendiri la ubatnya kan >.<

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...