Monday, October 26, 2009

Cabaran

hurmmmm.....ada seseorang mencabar aku utk kurus...yang pastinya bukan tokwan, sbb dia dh fed up dengan hangat2 najis ayam ja ahahaha....

so bulan 12 ada due date aku tuk aku nmpk lebih kurus dari sekarang..napa bulan 12? lor xkan bulan 11 kot, dah nk masuk bulan 11 dh pun ni, lagi 5 hari ja ni kan kan kan ^^...

Pilih bulan 12, bukan la sebab aku nk tunang ke, no no no...xla....xtau bila pun nk tunang, hanya merancang, Tuhan menentukan ceeeeewah...

So pepagi Isnin yang sangat blues ni, aku berazam tuk makan herbalife, mengikut cara pemakanan yang teratur iaitu 2 and 1....2 = herbalife meal (luch n dinner) , 1 = normal meal (breakfast)..xpaham? xyah la terang penat2 hehehe...

So banyak la makanan yang aku bawak, so tgh hari memang xmo makan nasik dah...cukup la dgn protien yg ada dan minum air kan....

Sekali sampai kt opis, bukan herbalife yang aku bawak, taaaaaaaaaaaaaaaaaapi, gula pasir...aaaaaaaaaaa mcm na leh careless ni? tu la, letak lagi gula lam bekas herbalife, kan dah salah bawak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Mcm na lunch aku ek? pagi dah mkn sandwich berkhasiat, lunch?? buah je la kot kan...ptg herbalife...ok la tuh.....

Target kurus 56 kg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

update : xjadi bulan 12, so bulan satu la plak hehehe...yeeeay ada masa tuk kuruskan bebtul nih

2 orang yang tak busy ^^:

~ miss femme fabulosity ~ said...

Hahahahahahahahaha =)) adoii..senak perut gelak lah. U nie suke tulis entry mulanya mcm serios jeng jeng jeng.. last2 upenye jadi lain pulak... kihkih..

camne la plak dr herbalife jadi gula ney? huhhu mkn je la gula tue :P

ps. i pon mkn herbalife utk gemok. x menjadi ponnn =(

LanaBusyBee said...

camne herbalife jadi gula? sbb bekas herbalife banyak sgt xbuang, tu yg terbawak tuh, silap haribulan leh bawak ikan bilis lak ahahaha...

kawan i ada mkn herbalife, naik la gak 1 kilo...tapi mmg ssh nk naik, apa kata u try gain-5 dari Dr Rozmey, ala secompany dgn jusmate 5 tu hehehe..ada gak member i naik 1 kilo...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...